Get the picture, opzienbarende foto-expo van DAPh tijdens Nationale Staalbouwdag

Stadsbrug De Oversteek in Nijmegen. Architectuurfotografie: DAPh/Thea van den Heuvel Nationale Staalbouwdag 2014

Stadsbrug De Oversteek in Nijmegen. Architectuurfotografie: DAPh/Thea van den Heuvel

Een belevenis voor architecten. Dat is Get the Picture, de opzienbarende foto-expo van DAPh in samenwerking met Staalmakers. Het is de blikvanger op de Nationale Staalbouwdag 2014, op 2 oktober in Hangaar 2 in Katwijk aan Zee. Architecten en alle andere liefhebbers van architectuur met staal staan een belevenis te wachten.

Er is een speciaal Architectenseminar over onderscheidende opties van staal en stalen bouwproducten. Een korte, ijzersterke sessie door: Olivier Vassart (Arcelor Mittal – Structural Long Products), Gert-Jan Vroege (SEARCH), Erik Wip (Tata Steel – Colorcoat) en Ivo Swenters (Stone Unit).

Na de lunch laat Coert Zachariasse (Delta Development) weten hoe u geld kunt verdienen in een circulaire economie, geeft Mathew Vola (Arup) de state-of-the-art in computational design en doet de Franse (maar Engels sprekende) archineer Marc Mimram een boekje open over de haalbaarheid en maakbaarheid in staal van zijn onorthodoxe ontwerpen.

En dan is er de vakbeurs voor allerlei noviteiten. Blikvanger naast Get the Picture is Kinky Metals, de Materia-tentoonstelling over innovaties in metalen.

En dan…de grand finale van het congres: de bekendmaking van de winnaars Nationale Staalprijs 2014.

Kom op 2 oktobernaar Katwijk aan Zee, we zien u graag in Hangaar 2.

Schrijf u in op de site van Nationale Staalbouwdag.

U bent van harte uitgenodigd,

Frank Maatje, directeur Bouwen met Staal


Bekijk de activiteiten van Dutch Architectural Photographers (DAPh) – architectuurfotografie – interieurfotografie – exterieurfotografie – productfotografie – time lapse films – presentaties – tentoonstellingen en exposities – conceptontwikkeling – kunstprojecten.

Leden van DAPh zijn Jacomien Boonstra, Imre Csány, Thea van den Heuvel, Jan Paul Mioulet, Hennie Raaymakers, Henk Schuurmans.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.