Succesvolle expositie architectuurfotografie DAPh tijdens Gevel en MaterialXperience

expositie architectuurfotografie

De architectuurfotografen van DAPh en leden van de beursorganisatie bij de uitreiking van de publieksprijs

Veel belangstelling voor bijzondere architectuurfotografie in Ahoy

De expositie van de architectuurfotografen van DAPh tijdens de parallelbeurzen Gevel en MaterialXperience van 22 tot en met 24 januari 2014 in Ahoy Rotterdam leverde veel positieve reacties van de bezoekers op. De tentoonstelling van bijzondere foto’s van gevels en architectonische hoogtepunten trok veel bekijks. Het publiek kon zijn favoriete foto kiezen en onder de deelnemers werd door de beursorganisatie een origineel paneel van de winnaar verloot. De winnende foto kwam niet als een verrassing. De Seed Cathedral, vooraf al getipt als winnaar, was ook de favoriet van het publiek.

Een hartelijk dank aan alle bezoekers
De architectuurfotografen van DAPh kijken bijzonder tevreden terug op onze expositie tijdens Gevel en MaterialXperience en wij danken de talrijke bezoekers hartelijk voor hun belangstelling.

Seed-Cathedral - United Kingdom Pavilion Shanghai - architect: Heatherwick Studio, fotografie: DAPh/Henk Schuurmans

Links de prijswinnnende foto van Seed Cathedral – United Kingdom Pavilion Shanghai – architect: Heatherwick Studio, fotografie: DAPh/Henk Schuurmans


Bekijk de activiteiten van Dutch Architectural Photographers (DAPh) – architectuurfotografie – interieurfotografie – exterieurfotografie – productfotografie – time lapse films – presentaties – tentoonstellingen en exposities – conceptontwikkeling – kunstprojecten.

Leden van DAPh zijn Jacomien Boonstra, Imre Csány, Thea van den Heuvel, Jan Paul Mioulet, Hennie Raaymakers, Henk Schuurmans.


reageren is niet mogelijk.