DAPh/Jacomien Boonstra fotografeert specifiek constructief ontwerp

Architectuurfotografie: DAPH/Jacomien Boonstra

Architectuurfotografie: DAPH/Jacomien Boonstra

Architectuurfotograaf Jacomien Boonstra van DAPh: “Momenteel werk ik aan een nieuwe serie project panelen voor Ingenieursbureau Wassenaar. Voor deze opdrachtgever laat ik in mijn fotografie zo veel mogelijk de specifieke punten van het constructieve ontwerp zien. Een selectie foto’s verwerk ik per project in een collage, gepresenteerd op een drie millimeter polystyreen en mat gelamineerd paneel. Inmiddels kan het bureau wisselende exposities samenstellen in hun vergaderruimte en daarmee aan derden de toonaangevende projecten laten zien waarin het bureau haar constructieve expertise heeft ingebracht.”

Terugblik expositie DAPh in vakblad Profiel
Binnenkort verschijnt er een mooi artikel over de expositie van DAPh architectuurfotografen bij de terugblik op Gevel en MaterialXperience in het blad Profiel.

Architectuurfotografie: DAPH/Jacomien Boonstra

Architectuurfotografie: DAPH/Jacomien Boonstra


Bekijk de activiteiten van Dutch Architectural Photographers (DAPh) – architectuurfotografie – interieurfotografie – exterieurfotografie – productfotografie – time lapse films – presentaties – tentoonstellingen en exposities – conceptontwikkeling – kunstprojecten.

Leden van DAPh zijn Jacomien Boonstra, Imre Csány, Thea van den Heuvel, Jan Paul Mioulet, Hennie Raaymakers, Henk Schuurmans.


reageren is niet mogelijk.