Geslaagde expositie van DAPh architectuurfotografen in Berlijn

Drie architectuurfotografen van DAPh, Thea van den Heuvel, Henny Raaijmakers en Jan Paul Mioulet, hebben in november de reis naar Berlijn gemaakt om het werk van DAPh op Architect at Work te exposeren. De beurs werd gehouden in het sfeervolle Station Berlin. De prachtige ruimte droeg zeker bij aan de goede stemming en er was veel moois te zien, van een bijzonder waterfiltreersysteem tot schitterende gevelpanelen.

Waardering voor architectuurfotografen uit Nederland in Berlijn
De foto’s van DAPh hingen op groot formaat in de lounge ruimte en als banners langs de looppaden. Verder waren er in de verschillende ruimtes ook grote schermen waarop het werk van DAPh werd getoond. Op de beurs bestond veel interesse voor het werk van DAPh en er zijn een groot aantal contacten gelegd. Een aantal daarvan hebben inmiddels al geleid tot vervolggesprekken over samenwerking.

DAPh architectuurfotografen Nederland Berlijn

DAPh architectuurfotografen Nederland Berlijn

DAPh architectuurfotografen Nederland Berlijn

DAPh architectuurfotografen Nederland Berlijn

DAPh architectuurfotografen Nederland Berlijn

DAPh architectuurfotografen Nederland Berlijn_6


Bekijk de activiteiten van Dutch Architectural Photographers (DAPh) – architectuurfotografie – interieurfotografie – exterieurfotografie – productfotografie – time lapse films – presentaties – tentoonstellingen en exposities – conceptontwikkeling – kunstprojecten.

Leden van DAPh zijn Jacomien Boonstra, Imre Csány, Katja Effting, Thea van den Heuvel, Jan Paul Mioulet, Hennie Raaymakers, Henk Schuurmans (ere-lid).


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.