Architectuurfotografie van DAPh/Hennie Raaymakers voor Architect@Work Luxemburg

Architect@Work is een van de partners van DAPh. A@W verzorgt een compleet evenement voor architecten, interieurarchitecten met een focus op productinnovaties. DAPh verzorgt de architectuurfotografie voor deze beurzen die nu in het teken staan van beton. Een van deze foto’s is gebruikt voor de cover van de catalogus A@W Luxembourg. Deze architectuurfoto is gemaakt door Hennie Raaymakers/DAPH een van de architectuurfotografen van DAPh.

DAPh in 2014 op A@W Rotterdam en Berlijn
Deze beurzen vinden plaats over de hele wereld van Rotterdam tot Shanghai. De volgende beurzen waar de architectuurfotografen van DAPh hun werk laten zien, is A@W Rotterdam op 17 en 18 september in Ahoy en A@W Berlin 2014 op 5 en 6 november.
DAPh cover Architect@Work Luxemburg
De foto is van het Crematorium Heimolen te Sint-Niklaas te België, van Claus and Kaan Architects. Zij besloten onlangs hun samenwerking te beëindigen.


Bekijk de activiteiten van Dutch Architectural Photographers (DAPh) – architectuurfotografie – interieurfotografie – exterieurfotografie – productfotografie – time lapse films – presentaties – tentoonstellingen en exposities – conceptontwikkeling – kunstprojecten. Leden van DAPh zijn Jacomien Boonstra, Imre Csány, Thea van den Heuvel, Jan Paul Mioulet, Hennie Raaymakers, Henk Schuurmans.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.